fbpx

zacht en gezond haar

Links: droog en stug haar, gewassen met hard water – Rechts: zacht en gezond haar, makkelijk te stijlen, dankzij het gebruik van zacht water.

 

Zacht en gezond haar zoals bij de kapper

Raar, heb jij dat ook soms voor ? Je gaat naar de kapper en je hebt echt zacht en gezond haar als je er vandaan komt. Je wast het vervolgens zelf en … foetsie, weg zacht en gezond haar, en welkom droog en stug haar.

Wel, laat me een geheim delen. Het ligt niet aan jou, het ligt niet aan je shampoo. Ook niet aan de behandelingsproducten of de spray die de kapper op je haar gebruikt. Maar het geheim zit hem in het water!

Het geheime wapen van de kapper.

Misschien komt de volgende informatie als een verrassing voor je, misschien ook niet.

Kalk in het water heeft een grote impact op je kapsel: hoe je haar eruit ziet, hoe het aanvoelt, of het makkelijk breekt en split, kortom op de algemene gezondheid van je haar. Maar geen paniek, er bestaan ​​oplossingen tegen kalk in het water die niet alleen zacht water maar ook een zijdezacht, glanzend kapsel vol volume garanderen.

 

De effecten van kalk op het haar

Net als in waterleidingen, zorgt kalksteen in het water voor kalkaanslag op de haarvezel. Dit heeft als gevolg dat het haar er dof uitziet, vooral gekleurd haar, omdat kalkaanslag geen licht reflecteert.

Maar belangrijker: kalksteen kan zelfs de haarvezels beschadigen, doordat het wordt afgezet op de hoofdhuid, tegen de haarwortel, waardoor er breekbare plekken ontstaan in het haar die makkelijk gaan breken. En wie broos haar zegt, weet dat dat gepaard gaat met ruw haar dat droog aanvoelt, makkelijk in de war geraakt en moeilijk te stijlen valt.

Deze effecten zijn extra goed merkbaar op haar dat van nature eerder droog is, bijvoorbeeld krullend en kroeshaar, waarvan de hoofdhuid nog meer wordt blootgesteld aan externe aanvallen zoals kalkhoudend water.

 

Welke oplossingen voor een zijdezacht haar?

Er zijn verschillende soorten oplossingen om uw haar te beschermen, afhankelijk van uw budget en de hardheid van uw water.

In plaats van nog meer en nog duurdere verzorgingsproducten te kopen, kies je beter voor een betrouwbare behandelingsmethode, die het probleem bij de bron behandelt: daar waar je haar in contact komt met het kalkwater (in de douche, in bad).

Een waterontharder, geïnstalleerd bij de hoofdwatertoevoer in je huis, zal al het water in je huis behandelen zodat jij én je kapsel voortaan na elke wasbeurt zullen stralen. En zacht water, zonder kalk, is meteen ook hét geheim van je kapper én de reden waarom je haar altijd veel minder glad aanvoelt thuis dan wanneer je net van de kapper komt.

 

Wil jij ook zacht en gezond haar zoals bij de kapper?

Wel de eerste stap is onderstaand formulier in te vullen. We contacteren je snel terug met uitleg en de juiste oplossing.

  • BELANGRIJK: Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, beperken we ons werkgebied tot België. Dank voor uw begrip.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Bel Nu
    Route