Over ons

AQUAONLINE.be  is, omwille van logistieke redenen en om u nog beter te dienen, verhuisd vanuit Waregem naar een nieuwe, ruimere locatie - Industriezone te Aalter.

aquaonline

Zodoende kunt u verder beroep blijven doen op onze sinds lange tijd gekende Service voor wat betreft leveringen van zout, herstellingen en depannages plus, verkoop en plaatsen van nieuwe toestellen!!

VOOR ALLE DUIDELIJKHEID: "Aquaonline.be + Waterdoctor.be" - hebben GEEN ENKELE samenwerking met Soft Water Company uit Waregem, alhoewel dit "onderweg" wel eens beweerd wordt!!

 

Creatief Vakmanschap en Commerciële Creativiteit, twee pijlers die elkaar perfect versterken.
Om het allemaal wat overzichtelijk te houden hebben we geopteerd om onze ruime activiteiten wat uit te splitsen:

Aquaonline.be - voor alles wat waterverzachters aangaat      +
Waterdoctor.be - voor alles wat zuivering van regen- en grondwater aangaat.
Kortom - 2 sterke handelsmerken samen in 1 bedrijf!

Deze website is dan ook meer een portfolio, die meer dan een kwart eeuw praktijkervaring weerspiegeld.

25 jaar portfolio

Met nog steeds aan het roer De Clercq Patrick, sedert meer dan 25 jaar een vaste waarde op gebied van « algemene waterbehandeling »; louter gegroeid uit een gepassioneerde interesse voor alles wat water aangaat; met, zoals het hoort voor een vakman, .. uiteraard de nodige certificaten en technische diploma’s op zak.

Wat ooit begonnen is als zelfstandig verkoper van waterverzachters, groeide met de jaren uit tot een passie om mij te verdiepen in de ongemakken die het dagelijks gebruik van “water” met zich kunnen meebrengen.

Na het doorlopen van verschillende cursussen gerelateerd aan mijn vak, mag ik mezelf ook “gecertificeerd installateur” noemen. Zodoende,… depannages en plaatsingen zijn dan ook aan mij niet vreemd, - ik heb het allemaal gedaan én nog steeds!!

– ik weet dan ook als geen ander wat er reilt en zeilt op de werkvloer. Met andere woorden – ik weet waarover ik praat!

Als slot zijn een voortdurend aangroeiend tevreden, terugkerend cliënteel, mijn dagelijkse drijfveer om verder te doen waarmee ik bezig ben!

Bij AQUAONLINE.be, adviseren en assisteren wij bij het zoeken naar totaaloplossingen voor waterbehandeling. Wij spitsen ons niet alleen toe op de particuliere markt maar eveneens naar organisaties en bedrijven toe. Hierbij wordt een full-service dienstverlening geboden gaande van studie, ontwerp, realisatie tot én met het onderhoud.

Dat wij vanaf dat moment van alle markten "op gebied van waterbehandeling", thuis zijn, is dan ook een feit.

Voeg tenslotte aan zoveel jaren ervaring nog een extraatje toe zoals een “goed georganiseerde administratieve en technische dienst”, om te komen tot één van de belangrijkste marktspelers op Belgisch grondgebied!

Kwaliteit primeert tegenover kwantiteit
Door bij Waterdoctor.be zeer kort op de bal te spelen, en effectief een oplossing uit te dokteren die volledig in lijn ligt van wat de klant precies nodig heeft, Onderscheiden wij ons van diegene die er alleen op uit zijn “aantallen te scoren”.

Het verschil zit hem echter in die kleine dingen – waarvan Service er één is; maar waarbij persoonlijke aanpak eveneens voor ons niet onbelangrijk is.

Zodoende: Wij verkopen liever niet dan dat we problemen zouden moeten verkopen, zoveel is duidelijk.

Groen van “Ecologisch”
Groen waterDoor voortdurende bijscholing is bij ons groen niet enkel een kleur. Het is een manier van denken. Waterdoctor.be is immers steeds pionier geweest op het vlak van milieu en technologie. Zo zijn bv onze residentiële waterverzachters uitgerust met de meest innoverende technologieën op het vlak van zuinigheid. Beschikken over zacht water en terzelfdertijd werken met een apparaat die het milieu ten volle respecteert, was nog nooit zo eenvoudig.

Neem nu contact met ons op:

   +32 (0) 475 519 993
   info@waterdoctor.be
   Klik hier voor ons aanvraagformulier

Klantgericht
Bij WATERDOCTOR.be staat naast het product en toepassing vooral de mens centraal. U heeft een probleem en wij willen dat graag voor u - en als het even kan - met u oplossen.
Graag horen we wat uw probleem is en wat u wenst; alleen zó kunnen wij ons werk goed doen.
Bel of mail ons voor een kennismaking; wij garanderen u dat wij u zullen verbazen!

 

Kennis, én vooral SERVICE,  maakt het verschil!

schot in de roos