fbpx

Westwater en Waterdoctor, beiden gespecialiseerd in de behandeling en zuivering van leiding-, regen- en grondwater, zijn bijzonder verheugd te kunnen aankondigen dat ze op 15 november 2019 de handen in elkaar slaan en voortaan samen verder gaan onder de naam “Waterdoctor”.

Met deze fusie krijgt het bedrijf een nieuwe zaakvoerder, Yves Lagage, zelf ook expert in de waterbehandeling met 25 jaar ervaring in de waterbehandeling op zijn conto. Patrick De Clercq, voormalig zaakvoerder van Waterdoctor en Aquaonline, blijft nog een paar maanden actief binnen het bedrijf als salesmedewerker.

 

 

Yves Lagage (zaakvoerder en technicus) en Patrick De Clercq (sales)

 

Afgelopen zomer onderging ik een dringende rugoperatie, gevolgd door een pittige revalidatieperiode. Ik besefte al gauw dat ik na mijn operatie het tillen van gewichten en sleutelen aan installaties aan iemand anders zou moeten overlaten,’ verduidelijkt Patrick De Clercq.

Bovendien wil ik het stilaan iets rustiger aan gaan doen op professioneel vlak, en daarom heb ik beslist mijn zaak over te laten aan Yves Lagage, met wie ik eerder al regelmatig samenwerkte voor het plaatsen en onderhouden van allerhande waterbehandelingsinstallaties,‘ licht Patrick verder toe.

 

Wat verandert er voor jou?

Helemaal niets.
We blijven even bereikbaar als vroeger. Voor onderhoudherstellingenzoutleveringen en alle andere vragen kan je nog steeds terecht op info@waterdoctor.be of telefonisch op het nummer 0475 519 993.

 

Gezien Westwater en Waterdoctor vroeger al achter de schermen samen werkten, we samen zo’n 50 jaar ervaring in het vak kunnen voorleggen, en we je nu met een groter en sterker team van dienst kunnen zijn, mag je van ons een nog betere dienstverlening verwachten.

 

Graag tot binnenkort!

Bel Nu
Route