fbpx

Ben jij bezorgd over de mogelijke aanwezigheid van PFOS/PFAS in jouw grondwater? Wil je zekerheid hebben over de kwaliteit van jouw drinkwater? Bij Waterdoctor bieden we je de mogelijkheid om jouw grondwater te laten testen en analyseren op de aanwezigheid van PFOS/PFAS.

Onze gespecialiseerde samenwerking met een gerenommeerd labo stelt ons in staat om jou een grondige en betrouwbare PFOS/PFAS-analysetest aan te bieden. Voor een bedrag van slechts €275,00 excl. 21% btw ontvang je gedetailleerde inzichten in de samenstelling van jouw grondwater en de aanwezigheid van schadelijke stoffen.

Met behulp van geavanceerde laboratoriumapparatuur en wetenschappelijke methoden zorgen we ervoor dat jouw grondwatermonster nauwkeurig wordt geanalyseerd. Onze experts hebben uitgebreide ervaring in het detecteren van PFOS/PFAS-vervuilingen en kunnen je waardevolle informatie verschaffen over de kwaliteit van jouw drinkwater.

 

Waarom zou je jouw grondwater laten testen op PFOS/PFAS?

Ten eerste geeft het je een duidelijk beeld van de gezondheidsrisico’s die gepaard gaan met de aanwezigheid van deze stoffen. Door de testresultaten te kennen, kun je passende maatregelen nemen om jezelf en jouw gezin te beschermen.

Bovendien kan de informatie uit de analyse van jouw grondwater van onschatbare waarde zijn bij het nemen van beslissingen over verdere waterzuiveringstechnieken of het installeren van specifieke filtersystemen. Het biedt je de mogelijkheid om doelgerichte acties te ondernemen om de kwaliteit van jouw drinkwater te verbeteren.

 

Gespecialiseerde labo’s onderzoeken jouw grondwater

Bij Waterdoctor begrijpen we het belang van betrouwbare en nauwkeurige testresultaten. Daarom werken we samen met een gespecialiseerd labo dat bekend staat om zijn expertise op het gebied van PFOS/PFAS-analyse. We streven ernaar om je de beste service te bieden en je de informatie te geven die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen.

 

Laat jouw grondwater vandaag nog testen op PFOS/PFAS

Wil je meer informatie over onze PFOS/PFAS-analysetest of wil je een afspraak maken om jouw grondwater te laten testen?

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden in het verkrijgen van duidelijkheid en gemoedsrust over de kwaliteit van jouw drinkwater. 

  • BELANGRIJK: Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, beperken we ons werkgebied tot België. Dank voor uw begrip.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.

    Bel Nu
    Route