fbpx

Sinds 2 november 2020 gelden in België een aantal verstrengde maatregelen voor het sociaal-economisch leven met als doel de verspreiding van Covid19 te beperken.

Naast de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers, is ook de continuïteit van onze activiteiten een absolute prioriteit voor Waterdoctor. We zetten onze activiteiten ‘gewoon’ door, uiteraard, mits een nauwe opvolging van de verstrengde veiligheidsmaatregelen.

Onze medewerkers blijven dus operationeel, en zijn telefonisch of per mail bereikbaar.
Onze technische en commerciële medewerkers zullen een aantal extra maatregelen in acht nemen, voor de veiligheid van zowel zichzelf als onze klanten.

 

Wat doen wij?

  • Bestellingen: blijven mogelijk. Je kan je bestellingen blijven doorsturen zoals normaal. We plannen de levering of uitvoering ervan in zoals je van ons gewoon bent: zo snel en zo correct mogelijk.
  • Depannages, periodieke onderhoudsbeurten, nieuwe installaties: blijven mogelijk. We staan 100% klaar voor onze klanten en we voorzien elke technieker van zijn persoonlijke veiligheidskit met ontsmettende handgel, papieren zakdoekjes, ontsmettingsdoektjes, mondmaskers, enz. om de veiligheid van zowel zichzelf als de klant te garanderen.
  • Commerciële afspraken: blijven mogelijk. We zijn bereikbaar per telefoon, per mail of videogesprek, en we voeren plaatsbezoeken uit indien dit mogelijk is, rekening houdend met de veiligheidsmaatregelen, de anderhalve meter.

 

Wat kan jij doen?

Wij doen al het mogelijke om rekening te houden met jouw veiligheid. Wat jij als klant voor ons kan doen, is:

  • Hygiëne en contact: zorg dat de plaats waar de technieker moet werken, op voorhand vrijgemaakt of vlot bereikbaar is. Geef geen handen (hoe moeilijk de reflex soms te onderdrukken is) en bewaar steeds voldoende afstand.
  • Mondmaskers: onze technieker draagt tijdens het bezoek zijn mondmasker. Wanneer je toch op minder dan 1,5m van de technieker moet komen, gelieve dan eveneens je neus en mond te beschermen met een mondmasker.
  • Betalingen: betalen gebeurt zoveel mogelijk via overschrijving. Op die manier kunnen we maximaal contact vermijden.

 

Het spreekt voor zich dat we de situatie op de voet volgen en ons beleid bijsturen waar nodig. We wensen onze klanten goede moed in deze barre tijden, hou het veilig en gezond!

Het Waterdoctor-team

Bel Nu
Route