fbpx
filter voor lekker kraantjeswater

Lékker kraantjeswater is kinderspel

Kraantjeswater is hot. Steeds meer mensen zijn overtuigd van de voordelen van het drinken van kraantjeswater en het onderwerp wordt ook regelmatig aangekaart in de media.

In ons land wordt dagelijks 120 liter kraantjeswater per persoon gebruikt. Daarnaast worden er ook nog eens miljoenen flessen water verkocht. Die zijn niet alleen veel duurder, het is ook slecht voor het milieu én voor jouw portemonnee.

Door je kraantjeswater te zuiveren met een speciale filter, drink je kraantjeswater dat een nog betere kwaliteit heeft dan flessenwater. En je hoeft er geen talloze filterpatronen of tabletten voor aan te kopen.

Kraantjeswater wordt sowieso op veel meer parameters getest dan flessenwater. Het water dat uit je kraan stroomt is dus altijd van perfecte kwaliteit. En dankzij de drinkwaterfilter van Waterdoctor is het water nu ook nog lékker. 

 

Kraantjeswater zuiveren met de drinkwaterfilter van Waterdoctor

Door middel van een drinkwaterfilter kan je leidingwater zuiveren dat de kwaliteit van het kraanwater verbetert. Bovendien draag je met de installatie van een dergelijke filter meteen ook een steentje bij aan het milieu, want in de toekomst hoef je nooit meer flessen water te kopen.

De filter van Waterdoctor verwijdert onder meer vieze smaken en geuren, zwevende partikels in het water en bacteriën die in de leidingen zweven. Het plaatsen van een drinkwaterfilter is een échte aanrader. Je drinkt gezonder en sowieso meer drinkwater, waardoor je levenskwaliteit verbetert.

 

Contacteer ons en start deze week nog met zuiveren

Kijk je uit naar de dag dat je gezonder en vooral lekkerder drinkwater uit de kraan kunt drinken en niet meer langs de supermarkt hoeft? Contacteer ons snel en start deze week nog met het zuiveren van jouw drinkwater.

  • BELANGRIJK: Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, beperken we ons werkgebied tot België. Dank voor uw begrip.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Bel Nu
    Route