fbpx

Een combinatie van doortrapte marketing van multinationals in combinatie met een flinke dosis kraantjeswater-bangmakerij en pure misleiding zo blijkt…

De geschiedenis van flessenwater

The Story of Bottled Water, een filmpje van 10 jaar oud, maar ohzo actueel, legt uit oe datta gekomen is👇

Gratis Sodastream bij aankoop van een Vision drinkwaterfilter

Gratis Sodastream bij Vision drinkwaterfilter​Overtuigd om de overstap te maken van flessenwater naar kraantjeswater, maar je hebt toch wat moeite met de smaak of de geur ervan? Bel of mail ons even, we kunnen dat oplossen voor je.

Onze Vision drinkwaterfilter bijvoorbeeld, zuivert je leidingwater of grondwater zodanig bij zodat er geen zware metalen (zwevende ijzerdeeltjes), chloorgeurtjes of bacteriën meer in voorkomen. Bovendien stuurt de filter de smaak van het water wat bij, zodat het echt lékker smaakt en je het drinken van flessenwater in een handomdraai achter je kan laten.

Wil je graag kraantjeswater drinken, maar ben je verknocht aan spuitwater? Dan krijg je van ons bij aankoop van een Vision drinkwaterfilter een Sodastream erbij. Helemaal gratis en tot eind augustus 2020.

Interesse of toch nog enkele vragen? Je kunt ons bereiken op 0475 519 993 of vul gewoon het formulier hieronder in en wij nemen contact op met jou.

Bel Nu
Route