fbpx

Een combinatie van doortrapte marketing van multinationals in combinatie met een flinke dosis kraantjeswater-bangmakerij en pure misleiding zo blijkt…

De geschiedenis van flessenwater

The Story of Bottled Water, een filmpje van 10 jaar oud, maar ohzo actueel, legt uit oe datta gekomen is👇

Kraantjeswater niet lekker? Waterdoctor lost het op!

 
Voor wie wat hulp kan gebruiken bij de overstap van flessenwater naar kraanwater, maar niet meteen behoefte heeft aan gekoeld of bruisend leidingwater, is de Vision drinkwaterfilter ideaal.

filter voor lekker kraantjeswater

De Vision drinkwaterfilter is een filter, speciaal ontwikkeld voor het bijzuiveren van leidingwater op vlak van smaak, geur en de concentratie van sedimenten in het drinkwater. Deze drinkwaterfilter is een undersink filter, wat betekent dat hij onder de wasbak gemonteerd wordt, rechtstreeks aangesloten op de koudwatertoevoer van de (keuken)kraan, zonder debietverlies.

Afhankelijk van de samenstelling van jouw water, kan je verschillende filterpatronen combineren. Zo zijn er specifieke filterpatronen voor water met arseen, nitraat, zwevende deeltjes, bacteriën, …

Een ideale tussenstap voor wie het flessenwater achterwege wil laten, maar zich door de smaak of de geur van het water wat laat ontmoedigen.

De Vision drinkwaterfilters zijn geschikt voor zowel leidingwater als grondwater.

Gratis Sodastream bij een Vision drinkwaterfilter

Gratis Sodastream bij Vision drinkwaterfilter​Overtuigd om de overstap te maken van flessenwater naar kraantjeswater, maar je hebt toch wat moeite met de smaak of de geur ervan? Bel of mail ons even, we kunnen dat oplossen voor je.

Onze Vision drinkwaterfilter zuivert je leidingwater of grondwater zodanig bij zodat er geen zware metalen (zwevende ijzerdeeltjes), chloorgeurtjes of bacteriën meer in voorkomen. Bovendien stuurt de filter de smaak van het water bij, zodat het echt lékker smaakt en je het drinken van flessenwater in een handomdraai achter je kan laten.

Wil je graag kraantjeswater drinken, maar ben je verknocht aan spuitwater? Dan krijg je van ons bij aankoop van een Vision drinkwaterfilter een Sodastream erbij. Helemaal gratis en tot eind augustus 2020.

 

 

Interesse of toch nog enkele vragen? Je kunt ons bereiken op 0475 519 993 of vul gewoon het formulier hieronder in en wij nemen contact op met jou.

  • BELANGRIJK: Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, beperken we ons werkgebied tot België. Dank voor uw begrip.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.

    Bel Nu
    Route