fbpx

Zijdezacht water voor B&B

In deze B&B op een boogscheut van de Grote Markt van Ieper installeerden we een waterverzachter die de drie luxeappartementen van de B&B van zacht water zal voorzien.

Elk appartement beschikt – naast een badkamer – ook over een keuken waar de gasten zelf kunnen koken. Smetteloze properheid, zeker op het sanitair, is dan ook een absolute vereiste van de gastvrouw en sporen van kalk kunnen in geen geval.

We installeerden in dit gastenhuis een iets grotere waterontharder in de originele, historische kelder van het pand, voorafgegaan door een sedimentfilter die de levensduur van de installatie zal vrijwaren.

Comfort voor gastgezin én klant

Bij deze installatie kozen we ervoor om de fles met onthardingsharsen uit de module te halen, zodat de module volledig als zoutreservoir gebruikt kan worden. Op die manier hoeft de gastvrouw de zoutbak iets minder snel bij te vullen.

Niet alleen de gasten kunnen er voortaan dus profiteren van het luxueuze comfort van zacht water in de keuken, een heerlijk gehydrateerde huid na het douchen of baden, zijdezacht bedlinnen, donzige handdoeken en kamerjassen, … Ook de gastvrouw kan haar geluk niet op want vanaf nu heeft ze enkele uren minder poetswerk voor de boeg om de kamers spic en span te krijgen voor de volgende gasten.

Waterhardheid in regio Ieper

Bron: De Watergroep

gemiddelde hardheid in Ieper

kg kalk / 100 kubieke meter water

%

meer tijd nodig per kamer om te poetsen door het harde water

Ook op zoek naar zacht water voor jouw B&B?

Ontdek het luxueuze comfort van zacht water in jouw bed & breakfast of hotel.

En meteen de onderhoudskosten en het poetswerk drastisch terugschroeven? Het kan! Enkel en alleen door een waterverzachter te plaatsen.

Of je nu een kleine Airbnb-kamer verhuurt, of een grotere B&B, een jeugdherberg, een glamping, een vakantiewoning of vakantieverblijf, een groter hotel, … uitbaat. We stemmen elk toestel af op de wensen en het waterverbruik van gastenverblijf. Contacteer ons snel via het formulier hieronder voor meer informatie.

 

  • BELANGRIJK: Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, beperken we ons werkgebied tot België. Dank voor uw begrip.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.

    Bel Nu
    Route