fbpx

Een waterverzachter voor een appartement? Geen probleem! 

In het gloednieuwe appartement van onze klant W.D. uit Ieper installeerden we een waterverzachter Nuevo mini en een voorfilter

 

Ideaal voor een gezin van twee

Deze Nuevo mini waterverzachter is ideaal om het stadswater van dit gezin van twee personen definitief te ontdoen van kalk vooraleer het een nieuwbouwappartement binnenkomt.

Perfect dus voor wie, net als onze klant, langer wil genieten van zijn schitterende, nieuwe en vooral dure badkamer en keuken, en niet meteen overal kalkaanslag wil zien opduiken.

De ontharder werd geïnstalleerd in de technische ruimte van het appartementsblok, rechtstreeks aangesloten na aparte waterteller voor dit appartement. 

De voorfilter zal de waterverzachter beschermen tegen zwevend vuil, zand en stof in het leidingwater, waardoor die langer meegaat.

 

Beperkte ruimte? 

De waterverzachter van onze klant W.D. kon in de kelder in de technische ruimt geïnstalleerd worden, maar dat is niet overal bij elk appartement een optie. Ook voor wie een waterverzachter wil installeren in het appartement zelf, bij de telleraansluiting of zelfs onder de wasbak, hebben we kleine toestellen, of voorzien we een oplossing op maat waarbij we zoutbak en onthardingsfles uit elkaar halen. 

Wil je zacht water? Wij vinden een oplossing voor je, gegarandeerd. 

Waterhardheid in regio Ieper

Bron: De Watergroep

gemiddelde hardheid in Ieper

kg kalk / 100 kubieke meter water

euro jaarlijkse besparing met een waterverzachter

Ook op zoek naar een waterverzachter voor jouw appartement?

Waar je ook woont, iedereen verdient te kunnen genieten van het comfort van zacht water?

Contacteer ons snel via het formulier hieronder en we helpen je heel graag verder.

We hebben zowel verzachters voor één appartement als één gemeenschappelijke verzachter voor het volledige appartementsblok in ons gamma.

  • BELANGRIJK: Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, beperken we ons werkgebied tot België. Dank voor uw begrip.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Bel Nu
    Route