fbpx

Waterfiltering – installatie in Heuvelland

B.P. uit Heuvelland contacteerde ons met de vraag naar een geschikte waterfiltering, want hij zat met twee specifieke problemen:

Met net een verbouwingsproject achter de rug, waaronder een volledig vernieuwing van alle sanitair, wilde deze klant ook het water dat door de nieuwe leidingen stroomde, volledig op punt laten stellen.

Om te voorkomen dat de te hoge ijzerwaardes en kalkgehaltes binnen de kortste keren weer onuitwisbare sporen van kalk en roest achterlaten op bad, douche, wasbakken, toilet en kranen, hebben we B.P. een dubbele oplossing voorgesteld. 

Optimix grondwaterfilter

Voor de behandeling van het grondwater schakelen we een Optimix grondwaterfilter in, die tegelijk werkt als ontijzeraar en ontkalker voor grondwater. Daarnaast filtert de Optimix ook nog alle bruine verkleuring en de typische rotte-eieren-geur uit het grondwater weg. Een drukvat zorgt ervoor dat er steeds voldoende gefilterd grondwater voorradig is zodat pomp en filter op basis van de kunnen functioneren.

 

Waterverzachter voor twee personen

Gezien het hier om een gezin van twee gaat, volstaat een kleinere waterverzachter die op basis van de inkomende waterdruk werkt, dus zonder elektriciteit. Een voorfilter vrijwaart het geheel tegen zwevend vuil in het water waardoor de harsen het gezin de komende 20 jaar zullen beschermen tegen de schadelijke en vaak ook onzichtbare gevolgen van kalkaanslag.

Kortom, de waterhuishouding van onze klant uit Heuvelland is volledig geoptimaliseerd voor het verbruik dat hij voor ogen had. Vanaf staat het koppel nog maar een ding te doen: genieten!

 

Ook op zoek naar waterfiltering in Heuvelland? 

We zijn wekelijks in de buurt. Contacteer ons snel via het formulier hieronder en we helpen je heel graag verder.

  • BELANGRIJK: Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, beperken we ons werkgebied tot België. Dank voor uw begrip.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Bel Nu
    Route