fbpx
grondwater filter voor en na

Water uit de bestaande filter (links) en gezuiverd water uit de nieuwe filter (rechts). Klik op de foto om te vergroten.

Performante grondwater filter voor B&B

Grondwater voor B&B – Voor een luxueuze B&B met eventruimte en wellness in regio Zulte plaatsten we een tijdje geleden een performante grondwaterfilter, die niet alleen de gastenkamers in de B&B, maar het volledige complex, inclusief het sanitair van de wellness en de eventruimte voorziet van gezuiverd grondwater.

100% betrouwbare grondwaterfilter

Deze klant beschikte al over een grondwaterfilter, maar die bleek onvoldoende in staat om het grondwater te zuiveren naar de wensen van onze klant. We vervingen de bestaande filter door een meer performante en zuinigere filterinstallatie, zodat onze klant zowel tijdens de events als in de wellness steeds voldoende kristalhelder en perfect gezond grondwater ter beschikking heeft.

Wanneer het volledige domein voorzien wordt van water via de grondwaterinstallatie, dan moet de filter 100% betrouwbaar zijn, 24/7. Waterdoctor zorgt ervoor dat de aanvoer van zuiver, helder en gezond grondwater nooit in het gedrang komt.

Grondwaterfilter op maat 

Omdat een filterinstallatie voor grondwater altijd maatwerk is, kozen we ervoor om bij deze klant een duplex grondwaterfilter te plaatsen, aangevuld door een extra bescherming in de vorm van een zandfilter.

Op die manier garanderen we dat de gasten in het verblijf zowel overdag als ‘s nachts een beroep kunnen doen op perfect gezuiverd water die aan voldoende debiet aangeleverd wordt, ook wanneer een van de twee filters zichzelf reinigt. 

In de eventroom levert een osmosefilter water in zijn puurste vorm zodat de kristallen glazen en het porceleinen tafelgoed de blikvangers zijn bij elke gelegenheid. 

De nieuwe grondwaterfilter, volledig op maat van deze B&B.

Ook op zoek naar een filter voor het grondwater, op maat van jouw gastenverblijf?

Een doeltreffende, zuinige en duurzame grondwaterfilter, aangepast aan de waterdebieten van jouw B&B, gite, glamping, hotel, …. Van kleinere huishoudelijke tot hele grote, industriële filters voor het zuiveren van grondwater, Waterdoctor heeft de kennis, de expertise en de geschikte filter voor jouw specifieke situatie in huis.

Contacteer onze waterexperts via het formulier hieronder en we nemen snel contact met je op om ook jouw water te zuiveren tot kristalhelder én gezond water.

  • BELANGRIJK: Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, beperken we ons werkgebied tot België. Dank voor uw begrip.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.

    Bel Nu
    Route