fbpx

Worstel jij ook met een tekort aan regenwater tijdens de droge zomermaanden? Bij Waterdoctor hebben we dé oplossing voor je! Onze expertise ligt in het zuiveren van leidingwater, grondwater én regenwater, zodat je altijd kan genieten van een betrouwbare watervoorziening.

Regenwater + grondwater = 100% waterzekerheid

Veel van onze klanten kiezen ervoor om een grondwaterput te laten boren als aanvulling op hun regenwateropvangsysteem. Maar hoe werkt dit precies? We leggen het je graag uit. 

 

Stap 1: Grondwaterputboring

Gecertificeerde partners-putboorders, stuk voor stuk ervaren professionals, voeren een grondige analyse uit van jouw terrein om de beste locatie te bepalen voor het boren van de grondwaterput. Met behulp van geavanceerde boortechnieken boren ze een diepe put, zodat je kunt profiteren van de overvloedige grondwaterbronnen. Het gewonnen grondwater dient als aanvulling op jouw regenwateropvangsysteem.

 

Stap 2: Koppeling met regenwaterput

Zodra de grondwaterput gereed is, wordt die verbonden we met jouw regenwaterput. Op deze manier kan je het opgevangen regenwater aanvullen met het zuivere grondwater. Hierdoor heb je altijd voldoende waterreserve, zelfs tijdens langdurige droogteperiodes.

 

Stap 3: Installatie van een filtersysteem

Maar daar stopt het niet bij. Bij Waterdoctor begrijpen we het belang van een degelijke filterinstallatie om zowel de vervuiling van regenwater als grondwater aan te pakken. Onze hoogwaardige filtersystemen zijn ontworpen om diverse verontreinigingen zoals sedimenten, mineralen, bacteriën en chemische stoffen effectief te verwijderen. Zo kan je genieten van schoon en veilig water, ongeacht de bron.

Onze professionele team staat voor je klaar om de juiste filterinstallatie te leveren en vakkundig te plaatsen. Of je nu wil investeren in een filtersysteem voor jouw regenwater, grondwaterput of beide, Waterdoctor heeft de oplossing die aan jouw behoeften voldoet.

 

Wapen jezelf en je gezin vandaag nog tegen droogte

Waarom compromissen sluiten als het gaat om de kwaliteit van jouw water? Met Waterdoctor kan je erop vertrouwen dat jouw watervoorziening optimaal is, zowel qua kwantiteit als kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

 

Met Waterdoctor aan jouw zijde, ben je verzekerd van zuiver water, altijd en overal.

  • BELANGRIJK: Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, beperken we ons werkgebied tot België. Dank voor uw begrip.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.

    Bel Nu
    Route