fbpx

Het installeren van een waterkoeler op kantoor biedt talrijke voordelen en kan aanzienlijke besparingen opleveren. Ontdek hieronder waarom een waterkoeler een waardevolle toevoeging is aan jouw kantooromgeving.

 

Gezondheid en welzijn

Een waterkoeler zorgt voor een constante toevoer van schoon, gezuiverd water. Dit stimuleert werknemers om voldoende water te drinken, wat essentieel is voor hun hydratatie, gezondheid en welzijn. Goede hydratatie bevordert de concentratie, alertheid en productiviteit, en verbetert de fysieke en mentale prestaties.

 

Kostenbesparing op flessenwater

In plaats van individuele flessen water te kopen, kan een waterkoeler op kantoor de behoefte aan wegwerp- of herbruikbare waterflessen verminderen. Dit leidt tot aanzienlijke (ja, zelfs: volledige) besparingen op de kosten voor de aanschaf van flessenwater. Als je berekent dat een gemiddelde fles water al snel €1,00 kost, terwijl leidingwater al voor €4,00 per kubieke meter gewoon uit de kraan komt, dan is het kostenplaatje gauw gemaakt.

Bovendien hoef je geen personeelsuren meer in te zetten om de bestellingen te plaatsen en leveringen van flessenwater op te volgen, om de geleverde flessen in een stockageruimte te plaatsen en die nadien uit te pakken en in de koeling te zetten. Geen lege verpakkingen verzamelen of bakken leeggoed sorteren meer en evenmin nog overbodige kosten aan de brouwer.

Milieuvriendelijk

Door het verminderen van het gebruik van wegwerpflessen draagt een waterkoeler bij aan de vermindering van plastic afval en de belasting van het milieu. Het bevordert duurzaamheid en draagt bij aan de inspanningen voor milieubewustzijn en -behoud. En dan hebben we de tonnen CO2 nog niet vermeld die vrijkomen bij het transport van de waterproducent naar de groothandel en van de groothandel tot jouw kantoor.

 

Efficiëntie en gemak

Een waterkoeler biedt directe toegang tot gekoeld, gezuiverd en soms bruisend water. Dit elimineert de noodzaak van het kopen, opslaan en koelen van flessenwater. Het is ook handig omdat werknemers snel toegang hebben tot drinkwater zonder de werkplek te hoeven verlaten.

Een waterkoeler met of zonder bruis,
is àltijd een goede keuze voor elk kantoor.

Promotie van gezonde keuzes

Sommige waterkoelers bieden niet alleen gezuiverd water, maar ook de optie van bruisend water. Dit kan werknemers aanmoedigen om te kiezen voor een gezonder alternatief in plaats van suikerhoudende frisdranken of andere ongezonde dranken. Het stimuleert gezonde keuzes en draagt bij aan een gezonde werkomgeving.

De eenvoudige nabijheid van gezuiverd, gekoeld drinkwater doet automatisch ook meer drinken. En zo draag je als werkgever bij tot de algemene gezondheid van je personeel.

 

Klanttevredenheid en bezoekerservaring

Als je klanten, bezoekers of gasten ontvangt op kantoor, kan het aanbieden van gezuiverd, gekoeld water hen een positieve ervaring bieden. Het toont gastvrijheid en zorg voor hun welzijn, en draagt bij aan de algehele tevredenheid van de bezoekers. Bovendien laat een waterkoeler duidelijk blijken dat het milieu en de ecologische voetafdruk jou en jouw bedrijf na aan het hart liggen.

 

 

Twijfel niet langer, een waterkoeler is zéker ook iets voor jou!

Overweeg het installeren van een waterkoeler op kantoor om te profiteren van de voordelen op het gebied van gezondheid, kostenbesparingen, milieuvriendelijkheid, gemak en het stimuleren van gezonde keuzes.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze waterkoelers en hoe ze kunnen bijdragen aan een verbeterde kantooromgeving.

  • BELANGRIJK: Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, beperken we ons werkgebied tot België. Dank voor uw begrip.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.

    Bel Nu
    Route