Huishoudelijk - NU met ECO premie -200 €

WaterstraalOmdat kalkaanslag ieder van ons wel eens (of zelfs dagelijks) irriteert,… Iedereen kent de dagelijkse problemen die “kalkhoudend water” met zich meebrengen.

Met de eenvoudige plaatsing van een waterverzachter is het probleem zo opgelost, én, voor lange termijn. Bij Waterdoctor.be kan u terecht voor een totaaloplossing aan waterbehandelingsapparatuur én bijproducten.

« 1 van 2 »

De Delta waterverzachters zijn het neusje van de zalm op gebied van Ecologische waterverzachters, en dit van “100 % Belgische makelij” Een kleine greep uit ons ruim aanbod:

 • “MiniSoft Compact” Krachtig apparaat die kan gebruikt worden voor gezinnen van 1 t/m 3 personen
 • “Minsoft Duplex” is dan meer het uitgelezen toestel voor groter gezinnen, of net voor die categorie klanten die het volle comfort van “zacht water” willen genieten

Onze toestellen:

 • Zeer compact – zelfs kleine ruimtes kunnen wij invullen en zodoende een oplossing bieden om te komen tot “zacht water”
 • Volledig samengesteld uit kunststof met voedingskwaliteit, waardoor de toestellen ook probleemloos kunnen worden toegepast bij bedrijven actief in de voedingsindustrie, openbare keukens, medische laboratoria, horeca, enz…
 • werken zonder stroom – waarbij er dus ook nimmer een probleem kan zijn met defecte (dure) printplaten, lampjes en/of knopjes die stuk gaan
 • worden “hydraulisch gestuurd”! Ze worden aangedreven door de ingangsdruk van de waterleiding. De bewegende delen worden al in beweging gebracht met een dynamische druk vanaf 0,8 bar. (noem het gerust dezelfde technologie die je nu terug vindt in jou waterteller van de watermaatschappij.)
 • Dankzij de ingebouwde proportionele resthardheidsregelaar kan, indien de klant dit wenst, een exacte hoeveelheid resthardheid ingesteld worden.
 • GEEN bijproducten meer nodig, zoals er zo vaak aangeboden wordt tegen hoge kostprijs! (zogezegd anti-bacterie  - de 1ste bacterie die kan overleven in een pekeloplossing, moeten ze nog ontdekken,… )

Je kan er van uitgaan dat alle waterverzachters “ZACHT” water geven – maar tegen welke prijs?

Kleiner / krachtiger / veel zuiniger!

van groot naar klein

Zie het in de huidige evolutie rondom ons, waar alles kleiner, doch krachtiger wordt en meer mogelijkheden biedt, zoals:

 • Denk maar aan de mogelijkheden die we hebben met onze mobiele telefoon wat het nu is, tegenover wat een telefoon vroeger was,…
 • De betere, scherpere beelden van een “Flatscreen TV”, tegenover de grote beeldbuis TV’s van vroeger,…..
 • Een Ipod als muziekdrager voor 1.000-den songs, tegenover de portabele casettespeler van weleer,…
 • …/…

Zo ook voor onze Aquaonline waterverzachters!

Het toestel is ontwikkeld met de meest fijne harsen op Europese bodem (300 micron). Dat deze hetzelfde equivalent hebben als een conventionele (verouderde) waterverzachter met 18 liter( harsen van 1.000 micron), moet u niet verwonderen !!

En de tegenargumentatie die ik vaak hoor bij conculega’s – “de kleine waterverzachter moet veel meer spoelen” – houd ook geen steek! Neem nu bv 10 liter (groter en goedkoper) oudere harsen – deze hebben een maximum uitwisseling van 50.000° Fh; Waartegenover we bij de kleinste, monosfeer harsen, voor hetzelfde uitwisselingsvermogen, slechts 7 liter harsen nodig is!

Kleiner harstank = véél korter spoeltijd = véél minder spoelwater, waardoor ook véél minder zoutverbruik.

Aan u de keuze,… - stel uzelf de vraag of het nu nog opportuun zou zijn om een “beeldbuistelevisie te kopen” – nee toch? Hetzelfde met de aanschaf van een waterverzachter – er zijn er inderdaad wel die denken van dé aanbieding van hun leven te hebben gekocht, omdat het 100 of 200 € goedkoper was,…. Deze zijn er echter aan voor de moeite,… - vaak wordt er niet bij verteld tijdens het verkoopgesprek hoeveel zo’n mastodont waterverzachter wel nodig heeft tegen die tijd dat de harskolom helemaal gespoeld is. – en dat wekelijks,…..

 

Reken en tel zelf– wat is de zuinigste formule?

Een waterverzachter met technologie van 40 jaar geleden (t’was toen nog gratis leidingwater),… tegenover een compacte waterverzachter met moderne, zuiniger technologie, zoals onze “Delta waterverzachters”:

Waterverzachter/Oude technologie = 1 x spoelwaterverbruik van 180 à 200 liter/week (= +/- 10 m³ spoelwater/jaar)

of – het kan ook anders:

Waterverzachter/Moderne technologie (Hydraulisch) = 1 x spoelwaterverbruik van 18 liter/4 dagen (= +/- 1,6 m³ spoelwater/jaar)

+ bijkomende voordelen: Geen Stroom nodig en geen additieven meer nodig (resin clean,…)

Reken daar bij dat je de aankoop van een waterverzachter voor minstens 20 jaar doet // goed en goedkoop gingen nog nooit samen!

Kwaliteit heeft zijn prijs, maar is op termijn ook wel beterkoop.

Neem nu contact met ons op:

   +32 (0) 475 519 993
   info@waterdoctor.be
   Klik hier voor ons aanvraagformulier