Waterkoelers huishoudelijk / Professioneel

GEEN waterflessen meer!


flessen water
Waterdoctor.be is op een missie om alle huishoudens, restaurants en bedrijven te overtuigen geen plastic waterflessen meer te gebruiken - dit door het installeren van een waterkoeler, rechtstreeks op het leidingwater.
Een kleine investering die zich in geen tijd terugbetaald, en niets dan voordelen kent, zoals er zijn:

Aquality (2)

 

 1. om te beginnen is leidingwater tot 150 keer goedkoper dan flessenwater      
 2. steeds lekker en fris smakend water binnen handbereik
 3. keuze tussen zowel plat en/of bruisend water en/of warm water
 4. geen rondjes meer rijden om flessenwater bij te halen
 5. geen overbodig afval meer
 6. geen frigo of ijsblokjes meer nodig
 7. talloze toepassingen, zoals dienstig voor op kantoor, in de keuken, de wachtkamer, de werkplaats, Horeca,....
 8. voor het onderhoud moet je het ook niet laten, aangezien er héél weinig onderhoud nodig is!
 9. kortom,.. lekker fris, gezond water op elk moment van de dag!
 10. Een investering die zichzelf in NO-time terugverdient.

H2Omy - onze klassieker

J-Class - Comfort gekoppeld aan gemak

 

 

 

 

Niagara / toepassing voor Horeca

Aquality - onze topper voor op kantoor

Combineer gemak met besparingen
Wist u dat leidingwater gemiddeld 100 à 150 keer* goedkoper is dan fleswater. Het wordt inderdaad vaak als minder goed ervaren omdat het slecht kan smaken (chloorsmaak) of ruiken, en veel kalk of bepaalde ongewenste bezinksels kan bevatten. Weet dat leidingwater, dagelijks, streng gecontroleerd wordt en moet voldoen aan Europese richtlijnen inzake drinkbaarheid en gezondheid.
(* 1 liter leidingwater kost 0,004 €  -   1 liter fleswater kost al gauw 0,4 €/liter )

Laat u vooral niet misleiden door slimme marketingtechnieken die je laten geloven dat enkel hun flessenwater veiliger is voor uw gezondheid. Niets is minder waar!

Meten is weten!
Daar wij een bedrijf zijn gespecialiseerd in waterzuivering, en dagelijks wateranalyses uitvoeren, komen wij vaak tot onthutste resultaten voor wat betreft flessenwater!! Het "duur” aangekochte flessenwater, wat niets meer dan een "luxe product” is, moet aan veel minder eisen voldoen, vandaar.

Flessenwater kopen in de supermarkt, stel ikzelf gelijk met "kamperen”.
Dat men flessenwater aankoopt om te gebruiken in de caravan op vakantie, tot daar aan toe – maar toch niet voor thuis, voor de dagelijkse behoefte aan drinkwater?!

Waarom moeilijk als het makkelijk kan?
Het kan inderdaad véél eenvoudiger. Men hoeft thuis maar de kraan open te zetten en we hebben stromend water – zoveel als nodig. Dan stel ik voor, doe dan minstens jezelf een plezier en bereken wat je jaarlijks uitgeeft aan al die flessenwater, zonder dan nog rekening te houden met al het gesjouw die dit "onnodig wekelijks ritueel” met zich meebrengt. Om dan nog te zwijgen over de Ecologische impact die al die verloren verpakkingen met zich meebrengen.

« 1 van 7 »

Waterdoctor.be biedt u de oplossing!
Onze waterkoelers beschikken over een speciaal hiervoor ontwikkelde Actieve koolfilter die slechte smaken, geuren en chloor, elimineert. Een waterkoeler van, produceert zoveel zuiver en lekker drinkwater als u wilt/nodig heeft, en dit 24/24h.
Naargelang het gekozen model beschikt u continu over koud, lauw of bruisend water voor alle doeleinden. Alle waterkoelers van Waterdoctor.be voldoen aan de strengste Europese richtlijnen inzake drinkwater! Daarenboven krijgen ze een waarborg van 2 jaar op wisselstukken en werkuren mee.

Zoals onze traditie het wil, dragen wij Service hoog in het vaandel
Onze garantie verklaring ziet er als volgt uit:

 1. Wij verkopen/leveren geen enkel product waarbij we niet de volle garantie kunnen geven dat het om kwaliteit gaat!
 2. Zodoende ga ik er prat op om voor ieder apparaat/toestel, verkocht door Waterdoctor.be, de nodige "service-na-verkoop” te garanderen – zoals er zijn alle onderdelen, wisselstukken,…
 3. Speciaal daarvoor opgeleide technici staan in voor plaatsing en een degelijk onderhoud van uw installatie, teneinde u steeds te kunnen garanderen dat u 100 % veilig water gebruikt.