• Wij zijn 24u/7 bereikbaar - ook tijdens weekend!
  • Wij zijn klein "familiebedrijf" - met grootse Service!
  • 25 jaar ervaring in de waterbehandeling
  • Specialist op gebied van grondwater behandeling

Regenwaterzuivering

Laat regenwaterzuivering over aan de specialisten van Waterdoctor. Wij staan u graag bij met de behandeling van regenwater. Al meer dan 25 jaar houdt Patrick De Clercq zich bezig met waterbehandeling. Niet alleen uit interesse, maar ook vaktechnisch gezien.

Kies voor regenwaterzuivering

Door het toepassen van regenwaterzuivering, bespaart u heel wat op het gebruik van leidingwater. Hoewel het water niet drinkbaar is, kunt u het toepassen voor veel andere zaken. Het is bijvoorbeeld geschikt voor een warme douche of een heerlijk ontspannen bad. Daarnaast kan het gebruikt worden voor de wasmachine en om de planten mee te besproeien. Ook schoonmaken in huis kan prima met hemelwater. Ditzelfde geldt voor de schoonmaak van uw auto. Natuurlijk zijn er wel een paar filters nodig voordat u het regenwater veilig kunt gebruiken:

  • Het voorfilter zorgt ervoor dat het hemelwater van zand wordt gezuiverd;
  • Een koolfilter haalt de bruin/gele kleur weg.

Desinfectie van het water

En dan is er nog een UV filter, dat zorg draagt voor het desinfecteren van het water en vrijwel alle bacteriën doodt. Wilt u gebruik maken van onze diensten als het om regenwaterzuivering gaat? Neem dan contact met ons op door te bellen: +32 (0) 475 519 993. Heeft u al interesse? Vraag dan via de website een offerte aan.

Of stel hieronder direct een vraag!

Velden met * zijn verplicht