• Wij zijn 24u/7 bereikbaar - ook tijdens weekend!
  • Wij zijn klein "familiebedrijf" - met grootse Service!
  • 25 jaar ervaring in de waterbehandeling
  • Specialist op gebied van grondwater behandeling

Leidingwaterbehandeling

Ga voor een leidingwaterbehandeling naar Waterdoctor. Wij zijn er namelijk voor een oplossing op maat voor ieder waterprobleem. U kunt op ons rekenen voor oplossingen van hoge kwaliteit en een erg klantvriendelijke service. We komen altijd met een oplossing waardoor u tevreden bent.

Een leidingwaterbehandeling: goed voor het milieu en voor u zelf

We gebruiken gemiddeld tot wel 120 liter water per dag. Al dit water heeft al verschillende soorten zuivering doorstaan. Daarnaast worden er ook nog dagelijks duizenden flesjes met water verkocht. Plastic flesjes zijn slecht voor het milieu. Het kost namelijk 2,5% van de wereldwijde olieproductie en maar 20% wordt gerecycleerd; de rest belandt in de oceaan! Wij kunnen er met een leidingwaterbehandeling voor zorgen dat het water uit uw kraan dezelfde kwaliteit heeft als “flessenwater”. Tijdens een leidingwaterbehandeling kunnen we een Ultra Filtratie Systeem plaatsen dat er onder andere voor zorgt dat vieze smaken en geuren, schimmels, micro-organismen, bacteriën en kiemen verwijderd worden. Met het Ultra Filtratie Systeem van Waterdoctor heeft u altijd toegang tot een onuitputtelijke bron van zuiver water. Daarnaast bent u zowel goed bezig voor het milieu als voor uw eigen gezondheid!

Wateranalyse aanvragen

U kunt op onze website gemakkelijk een wateranalyse of offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van leidingwaterbehandeling te bespreken. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u, ook in het weekend, contact met ons opnemen door te bellen naar +32 (0) 475 519 993.

Neem nu contact met ons op:

+32 (0) 475 519 993
info@waterdoctor.be
Klik hier voor ons aanvraagformulier

Of stel hieronder direct een vraag!

Velden met * zijn verplicht