• Wij zijn 24u/7 bereikbaar - ook tijdens weekend!
  • Wij zijn klein "familiebedrijf" - met grootse Service!
  • 25 jaar ervaring in de waterbehandeling
  • Specialist op gebied van grondwater behandeling

Grondwaterbehandeling

Voor professionele grondwaterbehandeling gaat u natuurlijk naar Waterdoctor. Wij bieden altijd een oplossing op maat voor verschillende waterproblemen. Iedereen heeft namelijk wel eens last van waterproblemen. Na analyse stellen we vast wat precies het probleem is en kunnen we de grondwaterbehandeling starten met de juiste apparatuur en middelen.

Grondwaterbehandeling met Crystal Right

Als we na een wateranalyse geconstateerd hebben dat we een grondwaterbehandeling moeten doen, kiezen we vaak voor een techniek met een bewezen hoogwaardige kwaliteit: Crystal Right. Een veel voorkomend probleem met grondwater is namelijk het te hoge ijzergehalte. Is dit het geval, dan kan dat verschillende gevolgen hebben. Zo heeft water met een te hoog ijzergehalte een onaangename geur, kleur en smaak, kan het zorgen voor verstopping van leidingen en de groei van bacteriën in installaties. Een grondwaterbehandeling met Crystal Right kan dit tegengaan.

Persoonlijke service

Wij zorgen altijd voor een persoonlijke service en een grondwaterbehandeling met de beste materialen en middelen. Wij zorgen ervoor dat we een oplossing op maat bieden zodat u tevreden bent over onze service. Voor meer informatie kunt u altijd, ook in het weekend, contact met ons opnemen door te bellen naar +32 (0) 475 519 993. Het is ook mogelijk om een offerte of wateranalyse aan te vragen op onze website. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden.

Neem nu contact met ons op:

+32 (0) 475 519 993
info@waterdoctor.be
Klik hier voor ons aanvraagformulier

Of stel hieronder direct een vraag!

Velden met * zijn verplicht